hverdagslykke

torsdag 19. mars 2015

Når livet tar en uventet vei.....

Når livet ble en helt uberegnelig berg-og-dalbane. Når alt blir snudd på hodet og man ikke lenger vet hva som er opp og ned..... Når ting bare raser avsted helt uten kontroll.... Den dagen man våkner opp med bare en pupp og lurer på hva som egentlig skjedde.... Jo! Jeg vet godt hva som skjedde. Jeg har ikke glemt det. Har ikke glemt kulen, mammografien og jeg vet at legen sa det var kreft. Det har bare gått så fort.... Og plutselig sitter jeg her... Utsikten er en hvit gardin med blått mønster, et hestebilde på en gulrosa vegg og nydelige røde og oransje roser på nattbordet. Alle de gode meldingene som summer inn på telefonen min gjør meg glad. Snille folk i hvite uniformer svinser omkring, og legen har sagt at jeg kommer til å bli frisk. Det vil ta tid, det vil bli tøft, men jeg vil bli frisk!

14 kommentarer:

 1. Oida! Har skjønt at det har vært noe ut i fra kommentarer på fb.
  Krysser fingrene for at alt går greit, at kreften er borte og ønsker deg alt godt.
  Vanskelig å si de rette ordene. Selv om jeg ikke kjenner deg personlig, så føler jeg likevel at jeg kjenner deg litt, gjennom scrappingen og venner.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode ord Marianne

   Slett
 2. Næmmen .. hmm ! Vondt å høre at det ikke har vært lett hos deg, stor styrkeklem til deg vennen! Diger klem

  SvarSlett
 3. Uff da!! Vet LITT om hvordan du har det nå - håper du klarer å finne styrke i deg selv og fra omgivelsene og de rundt deg. Livet gjør mange krumspring avogtil, og det er ikke alle en ønsker hjertelig velkommen... Ønsker deg absolutt alt godt!
  Keep calm and carry on.
  God klem fra meg! 🌸

  SvarSlett
 4. Så leit å høre Gudrun :-( Livet er dessverre hverken rettferdig eller nådig... Men ei tøff dame som deg, som har vært ute i hardt vær før, klarer dette med god hjelp og støtte fra alle som er glad i deg, og de tror jeg det finnes mange av :-) Og heldigvis sier legen du skal bli frisk, så da har du virkelig noe å kjempe for... Stå på Gudrun, vi er mange som heier på deg i kampen mot den ulumske kreften <3 Diger klæm fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Rita! Ja, jeg er utrolig heldig som har så mange gode mennesker omkring meg som kan løfte meg opp. <3 takk for gode ord.

   Slett
 5. Kjære deg. Dette er tøft. Ingen tvil om det😘. Det er en periode med berg og dalbane du skal igjennom nå. Er med deg i tankene hele veien😘. Ikke nøå ta kontakt hvis du vil det. Godt å ha noen å snakke med😘

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk, kjære snille Kjerstin. ❤️

   Slett
 6. Næmmen kjære deg Gudrun. Dette var da kjempetrist å høre. Håper alt står bra til med deg oppi det du er og skal gjennom. STOR god-bedrings-klem til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk tone. Gode klemmer hjelper. ❤️❤️

   Slett
 7. Uff, så tøft for deg. Lykke til på bedringens vei. Tenker på deg, og krysser fingrene for at du blir bra fort.

  SvarSlett