hverdagslykke

mandag 27. juni 2016

Den fantastiske reisen - del 1

I år har verdens mest optimistiske familie lagt ut på en fantastisk ferietur. Vi har pakket vår 1969 VW buss 'bønna' og lillebror campinghenger. Bussen er fylt opp med familie og med på reisen er også en god venn, Simon, med sin røde buss. 
Vi har allerede vært på tur i fire dager og mange vil gjerne følge med på hvordan det går med oss på reisen, så derfor vil jeg legge ut noen reisebrev her. Følg med. ;-)
Dag 1: Bønna og lillebror er ferdig pakket. Vi drar avsted med godt humør og mye optimisme og gleder oss til en morsom, herlig, anderledes, fantastisk reise. 


Dag 2:Vi stopper i Strømstad på Bofors camping for  å overnatte der og vente på Simon som kommer etter fra Oslo. Vi vet også at det er en koselig, rolig campingplass med fin strand. Her har Jarle og Gudrun vært før. 
Vi tar årets første bad, men ungdommene er utålmodige og vil avsted .... Vi møter Simon om ettermiddagen .... Men da syns bønna at han har gått langt nok nå, så han finner det for godt å nekte å gå mer .... Så må det mekkes.... 
Vi kjører til Smøgen. Der er det pøsregn, full midsommar-firing og alt av campingplasser er fulle. Vi slår opp lillebror på en grusplass ved en fabrikk. Det funker også. 


Dag 3: dagen starter med herlig frokost og vind og duskregn.  Bønna går fint nedover mot Gøteborg helt til de i baksetet roper at det ryker!!.... Vi stopper og Jarle mekker .... Så dytter vi bønna igang og ruller videre .... Et par kilometer ..... Da forteller motoren klart og tydelig at dette var den ikke intressert i å være med på mer og vi sklir inn på nærmeste bensinstasjon. Her er det både hotell og Biltema rett i nærheten ... Så plasseringen for havari kunne ikke være bedre. Ungdommene tar inn på hotell og koser seg i boblebad og basseng. 
Jarle og Simon skaffer ny motor som de setter inn. 

Noen er utrolig tålmodige!!
Og noen er utrolig glade!!


Ny motor er på plass på under et døgn! Og vi er på veien igjen. :-)
Ferden går sydover mot Danmark. 
5 kommentarer:

 1. Spennende å følge dere ;-)
  God tur videre

  -Helle-

  SvarSlett
 2. Spennende å følge dere ;-)
  God tur videre

  -Helle-

  SvarSlett
 3. Så spennende å lese om feriien deres. Forldrene mine hadde en sånn folkevogbbuss da jeg var liten og jeg har gode ferieminner fra den...�� god tur videre����

  SvarSlett
 4. Dette så bare fantastisk moro ut ,sjøl med motorhavari. Lykke til videre på turen.

  SvarSlett
 5. Så herlig å få følge med på turen. Lykke tl videre!

  SvarSlett