hverdagslykke

onsdag 29. juni 2016

Den fantastiske reisen - del 2

'Happy campers' fortsetter reisen. Alt har gått strålende de siste to dagene. Vi kom oss fra Sverige til Køge, en nydelig plass i Danmark. Her var Simon godt kjent, han fikset herlig frokost og nydelig middag, fikk fikset hjulageret på den røde bilen sin, vi vasket tøy på campingplassen, var på den lokale sand(!!)stranden og noen var i den lille byen. 


Se hvem som har fått seg nytt stormkjøkken!  :-)Om kvelden kjører vi videre mot Rødby og tar ferge til Puttgarden. Derfra går ferden til Horst ....


Vi har flere pauser på veien der alle kan få  strukket på seg og viftet med tærne. :-)


.....vi kommer fram til Horst i halv to tiden om natta og slår opp lillebror i mørket ....  I dag morres våkner vi  i en jordbæråker. :-o
I tidlige morgentimer har bonden vært ute med traktoren sin og parkert to transport-vogner til jordbærplukkere .... 
Men han må ha vært en gjestfri, høflig tysk bonde, for han hverken vekket oss eller ba oss reise fra åkeren hans....
Vi pakker sammen lillebror og drar avsted til den lokale butikken der det blir frokost med gode rundstykker. 
Etter dette går ferden videre mot Berlin. På veien 'stikker vi innom' CSP-butikken, hilser på og kjøper en oljetemp-føler. Denne blir montert på en bensinstasjon ... mens vi venter ... Er vi straks på veien igjen?

......
Nå er vi i farta! Neste stopp Berlin ....

*** oppdatert *****

'Happy campers' har kjørt langt idag. Med godt humør og masse humor, masse fine vink og hilsner og hyggelige tut fra biler som kjører forbi har dette vært en finfin kjøreetappe. Etter en stund måtte annensjåføren overta rattet i den røde bussen. Med GPSen stilt inn på kurfyrstendam kom vi rett inn i hjertet av Berlin. Herlig! Vi feiret kvelden med deilig asiatisk mat på beste urbane vis, på uteservering midt i Berlin.
Siden tok vi veien til campingplassen og fikk rigget oss til og kunne slappe av og nyte kvelden under tysk himmel. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar