hverdagslykke

søndag 5. mars 2017

Light the fire - eteriske oljer


Jeg kom akkurat hjem fra en fantastisk inspirerende, flott, lærerik og herlig Young Living-konferranse i Amsterdam. 
Jeg føler meg så heldig som har fått lov å være med på dette eventyret. Jeg har møtt mange mange nydelige mennesker og jeg har fått møte familien og menneskene bak de eteriske oljene til Young Living. Og jeg kan fortelle at de er helt enestående! Så kunnskapsrike, hjertevarme, nydelige mennesker. Å bygge opp en bedrift av kjærlighet og ønske om å dele, spre helse og være god med naturen, dele sin brønn av lang erfaring og stor kunnskap og  respekt for alt rundt oss, og med stor møye passe på at alt blir produsert på den beste, reneste og mest naturlige måten, og være av høyeste kvalitet, det er fantastisk. 
Å få dele sin entusiasme og glede med gode venner fra hele Europa er rett og slett magisk. 
 
Jeg kom hjem med kofforten full av kunnskap, inspirasjon og entusiasme til å dele videre - og fine eteriske oljer jeg kan bruke, vise fram og dele! 


Bor du i Oslo eller rundt Oslo ett sted? Har du lyst til å kjenne, dufte og lære mer om eteriske oljer? Har du lyst til å lage noen fine, enkle morsomme DIY prosjekter?
Invitér dine venner til en superkoselig kveld eller lunsj, jeg kommer med eteriske oljer, diffuser og forteller dere om eteriske oljer. Hvis dere har lyst kan vi også lage noe gøy sammen.  Kontakt meg så kan vi avtale nærmere!! Jeg vil elske å dele mine kunnskaper om eteriske oljer med dere.
gudrunyl@gmail.com
 
Jeg har allerede satt opp et gratis onlinekurs, som starter 10.mars, om hvordan eteriske oljer lindrer stress og stressplager. Dette kommer til å bli et kjempefint kurs der du virkelig kan lære mye om hvordan du lindrer stress, oppdager stressplager og hvordan du kan bruke eteriske oljer, hva eteriske oljer er og hvordan de virker. 
Kurset er helt gratis! Og du tar det helt i ditt eget tempo.
Vil du motta påminning og link til kurset:
-Sett et hjerte i kommentarfeltet på denne posten.
-Du kan like min Facebook-side 
Young Living Norge  og kommentere posten om onlinekurset der: https://www.facebook.com/younglivingnor/posts/416719868682437Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar