hverdagslykke

fredag 23. juni 2017

Start din reise til et renere liv!

 

 

Eteriske oljer er det 'nye', urgamle svaret på naturlig helse og velvære. 


Eteriske oljer er selve livsessensen

 fra planter, blomster, blader, røtter og kvae. 

Eteriske oljer er fulle av mange fantastiske virkestoffer som naturen gjør seg nytte av. 

Eteriske oljer har vært brukt som medisin, for hud, hår, helse og velvære i tusenvis av år. 

Eteriske oljer er ikke magi, molekylene i de eteriske oljene støtter kroppens funksjoner, 

eteriske oljer innehar antioksidanter som beskytter cellene 

og duftmolekylene påvirker sansesentrene i hjernen, 

påvirker humøret, hukommelsen, stressnivå, søvnbehov, våkenhet energinivå osv. 

 

Eteriske oljer kan ikke brukes til å diagnostisere eller helbrede alvorlig sykdom 

uten ved tilsyn av autorisert helsepersonell.

Eteriske oljer kan for mange gi økt livskvalitet, 

økt glede, mindre stress, lindre smerter, 

hjelpe med småplager, 

hjelpe oss å leve et mer naturlig, 

giftfritt og sunnere liv. 

 

Young Living Premium Starter Kit er den aller beste måten å komme igang og starte med eteriske oljer. Her får du med alt du trenger for å komme igang med eteriske oljer fint pakket i en nydelig eske. Alle de eteriske oljene er helt rene, økologiske og av terapeutisk grad. De er de beste av de beste blant eteriske oljer, produsert på en bærekraftig, riktig og ren måte. 

Hva er med i kitet?

 


Kitet inkluderer 12 eteriske oljer, en diffuser, 2 pakker Ningxia Red juice, miniflasker til å dele med venner, brosjyrer og informasjon så du lett kan få vite alt du trenger for å komme igang.


Hvilke oljer er med i kitet?

LEMON, LAVENDER, PEPPERMINT, FRANKINCENSE & COPAIBA

THIEVES, PURIFICATION, DIGIZE, PANAWAY, RC & STRESS AWAY og ORANGE +

Du kan lese mer om de eteriske oljene og hvordan de virker her


Hvorfor kjøpe et kit framfor å kjøpe oljene separat ?

Selv med en Young Living Member rabatt (gratis registrering, 24%  automatisk rabatt på alle varer🤗 

vil alle varene du får med i premium starter kitet koste omkring 350€uro.  Når du kjøper Premium Starter kitet får du ALT dette for ca 170€uro. 

 


Young Living:

Young Living er verdens ledende produsent av eteriske oljer. 

De har mer enn 25 års erfaring i produksjon av eteriske oljer, Dr Gary Young, eier og overhode i bedriften har bakgrunn som jordbruker, lege og naturmedisiner med over 40 års erfaring, opplæring av de beste eterisk-olje produsentene i Frankrike  og arbeid med eteriske oljer. Young Living eier og leier alle sine gårder for å ha full kontroll på at alt fra innsamling av frø til dyrking, produsering av de eteriske oljene og pakking skjer økologisk og helt uten bruk av kjemikalier og at alle de eteriske oljene er av høyeste kvalitet. 

 

Young Living sin SEED TO SEAL garanti er helt unik og du finner ingen tilsvarende. Denne garanterer at alt foregår økologisk og giftfritt og at alle frø, planter og ferdig pakkede oljer er av høyeste kvalitet.  

Personlig mener jeg at hver dråpe eterisk olje er verdt sin vekt i gull. Dette er naturens gave til oss tatt ekstremt godt vare på og puttet i flasker for at vi skal kunne nyttiggjøre oss alle de gode stoffene i de eteriske oljene. 

 

 

Kan jeg bruke eteriske oljer på barn?

Ja så absolutt! Det er viktig å følge sikkerhets-instrukser og anbefalinger for uttynning av de etetiske oljene i forhold til alderstrinn. Men gjør du dette og tester den eteriske oljen på et lite hudområde først er eteriske oljer et rent, naturlig, giftfritt alternativ også for barn. 

Tilogmed våre husdyr kan ha nytte av eteriske oljer. Det er da viktig at man har god kunnskap om hvordan man bruker aromaterapi på husdyr og vet hvilke dyr som tåler hva. 

 

Registrering:

Å registrere seg som kunde hos Young Living er helt gratis og uten forpliktelser! Du bestiller ditt premium starter kit, men forplikter deg ikke til videre kjøp. Det er ingen varer som kommer automatisk i posten eller ting du må huske å avbestille. Det du får som medlem er 24% rabatt på alle videre kjøp. 


Hvis du finner produkter du gjerne vil få tilsendt hver måned, f.eks Ningxia red juice, kosttilskudd, vitaminer eller lignende, kan det være smart å registrere seg på 'essential reward' programmet. Da får du autoship, varene levert rett på døra hjemme hos deg, på de varene du ønsker hver måned, samtidig som du tjener poeng tilsvarende den summen du handler varer for. Du kan endre din månedlige ordre når du selv ønsker! Poengene du tjener opp kan du igjen bruke til å kjøpe fler av de varene du ønsker. 

 

 

Kan jeg tjene penger på å anbefale Young Living produkter til andre? 

Det kan du absolutt! Young Living har ett flott businessprogram for alle som ønsker å tjene penger på å anbefale de produktene du liker best. Du registrerer deg på 'essential reward' program, da har du muligheten til å få god kompensasjon for alle som registrerer seg under ditt distributør-nummer. Bygger du et team kan du fort stige i gradene, få mulighet til gratis konferanser, kurs og flotte reiser, muligheter til å være med på innhøsting og studiebesøk på Young Living sine gårder, samt gode kompensasjonsmuligheter for alle salg.  

Har du lyst til å bygge din drøm? Her er din gave til deg. 


 

Må jeg selge eteriske oljer eller forplikter jeg meg til å bli distributør når jeg registrerer meg og bestiller et Young Living premium starter kit?

Nei! Absolutt ikke! Du registrerer deg som kunde og bestiller ditt premium starter kit helt uten forpliktelse til videre kjøp! 

Det du får er automatisk 24% rabatt på alle videre kjøp. 

Men dersom du ønsker å hjelpe venner å komme igang med sin naturlige vei med eteriske oljer, inviter dem inn som medlemmer av Young Living og du har mulighet til å få en fin kompensasjon for det. 

 

Hvorfor velge Young Living:

  1. Young Living eier sine egne gårder. De har full kontroll på alt fra frø, økologisk giftfri dyrking, produksjon av de reneste eteriske oljer, pakking og distribusjon. 
  2. Seed to Seal garantien er helt unik. 
  3. Jeg kan besøke Young Living sine gårder, være med på innhøsting og destillering av de eteriske oljene. 
  4. Young Living garanterer etisk og miljøvennlig forvaltning av naturens ressurser
  5. Hver flaske eterisk olje er nøye testet
  6. All ugress-og-insektkontroll gjøres for hånd og med eteriske oljer
  7. Young Living tilbyr det største utvalget av single eteriske oljer og eteriske oljeblandinger. I tillegg kommer mange andre gode produkter for helse, velvære og et giftfritt hjem.
  8. Over 20 års erfaring med produksjon av eteriske oljer. 

 

Hvordan kommer jeg igang med mine eteriske oljer? 

Du registrerer deg enkelt og greit her

Bestiller ditt Young Living premium starter kit idag og du kan glede deg til postmannen kommer med ditt nye, naturlige liv - boksen med eteriske oljer på døra di. 


Hvis du trenger råd og veiledning underveis eller før du finner det premium starter kitet som passer best for deg, kontakt meg gjerne! 

Jeg holder også kurs og workshop for nybegynnere og viderekommende. 😊

gudrunyl@gmail.com

 

Instruksjon til hvordan du registrerer deg som medlem og bestiller Premium Starter Kit:

Trykk på linken eller lim den inn i nettleseren din. 


https://www.youngliving.com/vo/#/signup/start?sponsorid=3789556&enrollerid=3789556


1. Velg type medlemskap: "Member".


2. Pass på at Sponsor ID/Enroller ID feltene er fylt inn med nummer og navn på den dom har anbefalt deg (hvis det ikke står der allerede fyller du det inn)


3. Velg land og språk


4. Fyll inn personlig informasjon (adresse, email, telefonnummer)


5. Velg et brukernavn, passord for login og pinkode (skriv det ned, du kan få bruk for det senere i innloggingsprosessen)


6. Fyll inn om du er privat kunde eller bedriftskunde


7. Kryss av for "agree with Young Living terms"


8. Jeg anbefaler at du velger europeisk premium starter kit med EU-plug ( det mest populære kitet med 11 oljer og diffuser, Ekstra mini-flasker, eksempler du kan dele med venner og to portioner NingXia Red energijuice )


9. Du kan velge å spare enda mer ved å melde deg på 'Essential Rewards program' og bli distributør (dette er ikke nødvendig, og hvis du får lyst til å endre dette senere er det fullt mulig!)


10. Velg 'Enrollment Checkout'. Nå kan du legge flere produkter i handlevognen hvis du ønsker det. 


11. Velg shipping-metode og fyll inn betalingsinformasjon. 


12. Sjekk bestillingen din og pass på å velge 'ACTIVATE AND PLACE ORDER'. 


 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar