hverdagslykke

onsdag 26. juli 2017

Eteriske oljer i hverdagen
Eteriske oljer i hverdagen


Eteriske oljer er noe av det fineste jeg har fått inn i livet mitt. 

De gir meg et mer naturlig, friskere og gladere liv, samtidig som det gir meg muligheten til å kvitte meg med en hel masse unødvendige, giftige og uheldige kjemikalier i hverdagen. 

Lurer du på hva jeg bruker alle de eteriske oljene til hele tiden? 

Her er ti hverdags-bruksområder som er fine å bruke hver eneste dag.   1. God morgen med Lemon eterisk olje. 

Sitron/ sitrus er oppkvikkende, gir en fresh følelse og hever humøret. 

En dråpe sitron i håndflaten, gni hendene godt sammen, snus inn den deilige sitrusduften og strekk armene godt over hodet. 

Klar for en ny dag og nye muligheter. 
2. En dråpe orange vitality eller lemon i et glass vann gir en fin start til fordøyelsessystemet. Fyll en flaske med isbiter, vann, en dråpe sitrus eterisk olje (appelsin, sitron, lime ...)  og noen skiver sitron og ta med  ut i din hverdag. På den måten passer du på å få i deg væske i løpet av dagen din. 3. Syntetiske parfymer og dufter tilfører kroppen kjemiske stoffer og toxiner vi gjerne vil unngå. Lag din egen duft av din favoritt-eterisk olje. Du vil oppleve å få mange komplimenter og dufte naturlig og godt. Du finner flere forslag her: 

http://gudruns-blog.blogspot.no/2017/05/peace-and-happy.html?m=14. Thieves er den eteriske oljen jeg aldri går noe sted uten. Trenger jeg å "vaske" hendene uten vann er et par dråper thieves fantastisk. En dråpe på doringen før du tørker av og setter deg desinfiserer og gjør det rent. Thieves i diffuseren hjelper immunsystemet og holder forkjølelse og basiller unna. Dessuten har thieves en herlig, oppkvikkende duft, inneholder rosmarin som visstnok skal kunne øke hukommelsen. Så, alt i alt en olje man ikke kan være for uten. 5. Stress away er en nydelig duft som garantert får deg gjennom dagen. Når oppgavene står i kø er stress away eterisk olje på håndleddene behagelig og oppløftende. 

Du kan lese mer om eteriske oljer og stresslindring

her6. Litt sigen på ettermiddagen? Peppermynte eterisk olje i diffuseren eller en dråpe i håndflaten, gni hendene godt sammen, kjenn den friske, oppkvikkende duften og strekk armene godt over hodet.  Peppermynte er oppkvikkende, hjelper mot hodepine og ømme, anspente  muskler. 7. Er gangen full av svette sko som har blitt gått med hele dagen? Fyll en liten sprayflaske med 30ml vann og 20 dråper purification eterisk olje.  Rist godt.  Spray i skoene som deodorant - og sko og gang blir kvitt tåfislukt. 8. Ble det litt for mye mat til middag? Føler du deg stinn og oppblåst? Du kan ta noen dråper DiGize i 1 ts nøytral vegetabilsk olje og gni på magen. Det vil avkjøle og lindre.  En til to dråper Digize i et glass vann gjør også susen for bedre fordøyelse og for å unngå oppblåsthet og stinnhet etter maten. 9. Har du stive skuldre, vonde ledd og muskler eller er du mørbanket av trening eller tungt arbeid er det utrolig godt for musklene med den eteriske oljen pan away. Pan away lindrer smerte, er avkjølende og øker blodsirkulasjonen slik at giftstoffer og melkesyre transporteres bort. Denne eteriske oljen gjør underverker. 10. Det er herlig å slappe av og bare roe helt ned med deilig duft fra diffuseren før man legger seg om kvelden. Eller hva med en god fotmassasje for trøtte føtter - lindring av urolige bein og herlig beroligende duft.  Lavender, frankincense og copaiba er eteriske oljer som er beroligende, avslappende og helt herlige om kvelden. 
Her er noen veldig få av bruksområdene jeg har for mine eteriske oljer. Du finner mange, mange artikler og oppskrifter til hvordan eteriske oljer kan forbedre ditt liv her på bloggen under fanen eteriske oljer. 

http://gudruns-blog.blogspot.no/search/label/Eteriske%20oljer?m=1
Hvis du ikke allerede har ditt eget sett med de reneste,beste eteriske oljene anbefaler jeg at du registrerer deg som kunde og bestiller ditt premium starter kit fra Young Living HER: 

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=3789556&enrollerid=3789556&isocountrycode=NO&culture=en-EU&type=member
Du kan lese mer om eteriske oljer og om Young Living HER 

http://gudruns-blog.blogspot.no/2017/06/start-din-reise-til-et-renere-liv.html?m=1

Og på facebooksiden Young Living Norway. 


Velkommen til et renere, friskere, naturlig liv med eteriske oljer! 


Kontakt meg gjerne for råd og veiledning! 

gudrunyl@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar