hverdagslykke

mandag 24. juli 2017

Hvorfor velge Young Living eteriske oljerTOP 10 GRUNNER TIL Å VELGE YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS


Idag skal jeg skrive litt om hvorfor jeg har valgt nettopp Young Living eteriske oljer. 


Det er mange misforståelser ute når det gjelder eteriske oljer og det er lett å gå seg vill i en jungel av eteriske oljer og duftoljer som utgir seg for å være rene og giftfrie. Hvordan skal man kunne greie å velge riktig - og de eteriske oljene med best kvalitet for best resultat for helse og velvære?

 Mange tror at eterisk olje er eterisk olje, at kvalitet ikke har noe å si og at man like gjerne kan bruke billige duftoljer. Dette er dessverre en alvorlig feiltagelse som kan gjøre stor skade på helse og miljø. Mange syns de ekte, rene eteriske oljene fra Young Living er kostbare og påpeker at det finnes massevis av billige eteriske oljer på markedet. De må da være mer enn bra nok!? Eller ikke? Jeg vil nevne at selv om destillasjonsprosessen av eteriske oljer i utgangspunktet er mye den samme er kvaliteten allikevel svært varierende. 

Kvaliteten på den eteriske oljen du skal bruke er uhyre viktig!! Eteriske oljer som inneholder toxiner, miljøgifter eller syntetiske tilsetningsstoffer gjør gjerne mer skade enn nytte for helsa!!Så, når du skal velge hvilke eteriske oljer du skal kjøpe er det av største viktighet at du nøye sjekker ut hvordan de eteriske oljene er produsert, hvordan firmaet fungerer og hvordan planter og frø brukt til produksjonen er dyrket. 

Er de økologiske, kan man følge produksjonen helt tilbake til giftfri jord, økologiske frø, kunstgjødsel-og-giftfri etisk dyrking og utvinning, samt at det faktisk er oljer fra den planten det utgir seg for å være. Jeg nevner kun Young Living essential oils her, fordi det er den produsenten jeg personlig setter min lit til og syns er den beste. 

Young Living eier sine egne gårder, de har sin Seed to Seal garanti der man kan følge produksjonen fra bearbeiding av jorda til frø, planting, dyrking og høsting. Alt foregår rent, økologisk og uten bruk av kjemikalier og giftstoffer og innenfor en idé og tankegang  om bærekraftig og etisk utnyttelse av jordens ressurser. Dette tiltaler meg. 

Som sagt, les, spør, finn ut og vær nøye når du velger dine eteriske oljer, for kvalitet spiller faktisk en stor rolle! 😊 Her er 10 grunner til hvorfor jeg har valgt Young Living Eteriske oljer, og aldri har angret på det!! 

Disse oljene har gitt meg glede, et renere liv, nye venner, utfordringer, ny kunnskap og bedre helse. 


 1. Eteriske oljer er ikke et beskyttet navn på et rent produkt. Eteriske oljer som selges de fleste steder - eller rimlige 'eteriske oljer' er ofte bare 'aroma grade' oljer eller duftoljer. Disse oljene har ikke de samme terapeutiske og medisinske virkestoffene som rene, økologiske eteriske oljer. Det kan gjøre mer skade enn nytte å bruke eteriske oljer som inneholder toxiner, kjemiske tilsetningsstoffer eller miljøgifter. Det er viktig at jorda der det dyrkes, frø og planter er økologiske, ikke har vært utsatt for sprøytemidler, kunstgjødsel, giftige plantevernmidler eller andre miljøgifter. De rimligste oljene kan ofte være basert på eteriske oljer, annen, tredje eller fjerde gangs destillasjon. De kan også være destilert ved høy temperatur for å få ut mer eterisk olje av planten, noe som gir dårligere kvalitet. De kan også være utblandet i nøytrale, billige vegetabilske oljer og tilsatt syntetisk duft.  For at eteriske oljer skal ha sin gode virkning på kropp, sjel, sinn og helse er det utrolig viktig at de er helt rene og av den aller beste kvalitet. Det er nemmelig forskjell - og det merkes også på prisen. Gode, 100% rene eteriske oljer blir ikke dårlige. De varer helt til siste dråpe i flasken. De kan brukes aromatisk, utvortes og innvortes.  De er sterkt konsentrerte planteessenser og må brukes med varsomhet. Eteriske oljer kan ikke brukes til å diagnostisere eller helbrede alvorlig sykdom uten tilsyn av medisinsk personell. Pass på å lese nøye om hver olje og dens egenskaper, spør om råd og test ut en olje av gangen. Brukes rene, eteriske oljer av høyeste kvalitet på riktig måte kan de bidra til et renere, sunnere og friskere liv. 
 2. Young Living er det eneste firmaet som driver med eteriske oljer som eier sine egne gårder og leier gårder der de har 100% kontroll over jord, frø, dyrkings-og høsting-metoder.  All jorda bearbeides til å bli økologisk/biodynamisk, ugressluking og innsektsbekjempelse  skjer for hånd og med eteriske oljer.  All dyrking og høsting skjer med respekt for jorda og på bærekraftig vis. 
 3. Young Living har over 20 års erfaring med dyrking, produksjon og bruk av høyeste kvalitet eteriske oljer. De har det største utvalget av rene eteriske oljer og blandinger, samt en rekke produkter for hjem, helse, velvære, rengjøring, hygiene, trening mv. De har også den strengeste kontrollen av sine produkter, og hvis en olje ikke passerer kontrollen blir den tatt ut. De eteriske oljene produseres på etisk måte og kan derfor gå tomt pga årstid eller tilgang på plantemateriale. Det fires aldri på kvalitet for å imøtekomme etterspørsel. 
 4. Young Living bruker den beste, mest etiske og miljøvennlige produksjonsprosessen. Eteriske oljer tappes rett fra trær, kaldpresses eller destilleres. De eteriske oljene destilleres ved lav temperatur og lavt trykk. Vannet som brukes til damp er garantert helt rent og fritt for kjemikalier. Destillasjonsapparatene som brukes er kirurgisk stål - stainless steel. 
 5. Young Living er den eneste eterisk olje produsenten i verden med  Seed to Seal garanti.  http://seedtoseal.com/ Dette løftet om 100% renhet kan de gi kun fordi de eier og kontrollerer alle sine gårder og produksjonssteder og hvert eneste ledd av produksjonen kontrolleres nøye.  
 6. Alle som vil kan besøke en Young Living gård og være med på høsting og destillerings-prosessen av eteriske oljer. Dette er helt unikt og kan anbefales på det varmeste. Young Living har gårder plassert rundt omkring i mange ulike land i hele verden. 
 7. Young Living driver ikke bare produksjon av eteriske oljer på den reneste, mest bærekraftige og etiske måten - de har også en målsetninge om å gi tilbake. Dette gjør de i rikt monn gjennom sitt arbeid for å øke menneskers velferd i land og områder der det trengs - gjennom sin egen Young Living Foundation.  https://younglivingfoundation.org/ 
 8. Det er gratis å registrere seg som kunde og det er ingen minimumskrav om kjøp. Det eneste du bør gjøre er å handle for 50 euro i året for å holde medlemskapet ditt aktivt. Som medlem får du automatisk 24% rabatt på alle dine kjøp. 
 9. Det finnes mye informasjon og undervisningsmateriell om eteriske oljer, om produksjonsmetoder og om hvordan eteriske oljer brukes på Young Living sin nettside. De har også en offisiell blogg med flott informasjon og oppskrifter. Det finnes også en rekke hefter og bøker skrevet av Dr Gary Young (grunnleggeren av Young Living) og hans kone Mary Young om eteriske oljer og alle deres bruksområder. I tillegg deler mange av Young Living sine medlemmer sine oppskrifter gratis 'all over the web'. Young Living arrangerer også kurs, reiser, konferanser og utdanning for sine distributører. 
 10. Young Living har en fin kundeservice der du kan komme i kontakt med kundeservice både på engelsk, tysk, fransk og svensk - via epost, telefon eller live chat. 
 11. Har du lyst til å starte din egen Business, dele eteriske oljer med andre, jobbe, tjene penger og bli belønnet for innsats og hardt arbeid? Hos Young Living kan de som ønsker det bli en del av NetworkMarketing biten, anbefale eteriske oljer til andre mennesker som vil ha glede av det.  Dette er helt frivillig! Man kan når som helst avslutte!Som Essential Reward medlem har du flere fordeler, lavere shipping kostnader, gratis produkter, mulighet til gratis kurs og reiser, mulighet for å tjene opp poeng på alle dine egne kjøp.  Alle dine kunder bestiller sine varer rett fra Young Living med din kode, så du trenger ikke investere i varelager. Det eneste du gjør er å anbefale og dele ditt distributørnummer. Distributører kan ha mange ulike bakgrunner, alt fra medisinsk, leger, sykepleiere, fysioterapeuter, aromaterapauter, naturmedisin, alternativmedisinsk til yoga, trening, kostholdsveiledning, helseinteresser, vektreduksjon, kokk, lærer, hjemmeværende, pensjonist....  her trengs alle slags mennesker for å kunne spre glede, kunnskap og informasjon om eteriske oljer og muligheten for et renere, giftfritt, friskere liv for alle. 
Er du intressert i å bestille dine egne eteriske oljer og bli en del av Young Living 'familien' kan du enkelt registrere deg her: 

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=3789556&enrollerid=3789556&isocountrycode=NO&culture=en-EU&type=member


Vil du lese mer om Young Livings kvalitet finner du det her:

https://www.youngliving.com/en_ID/discover/quality


Vil du vite mer om eteriske oljer og hvordan du registrerer deg og bestiller kan du finne mange artikler på 

http://gudruns-blog.blogspot.no 

Og på Facebook: 

Naturligvis Young Living Norway - independent distributor


Og i denne artikkelen:

http://gudruns-blog.blogspot.no/2017/06/start-din-reise-til-et-renere-liv.html?m=1

http://gudruns-blog.blogspot.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar